Arto Tevalin / Asiantuntijat

Palvelut

Ratkaisukeskeinen psykoterapia ja kognitiivinen lyhytterapia, yksilö –ja ryhmätyönohjaukset (STOry) sekä coaching ohjelmat (ICF) asiantuntijoille, esimiehille ja johtamistehtävissä työskenteleville.

KELA:n palveluntuottaja

Aikuiset 26-67-vuotiaat: Yksilöterapia

Nuoret 16-25-vuotiaat: Yksilöterapia sekä vanhempien ohjauskäynnit

Työskentelykielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Koulutus

KM, Kasvatustieteiden maisteri (erityispedagogiikka, kasvatustiede, psykologia)

Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti

Kognitiivinen lyhytterapeutti

Certified Business Coach ®

Työnohjaaja STOry

Licensed Master Practitioner of NLP™

Lisäksi muita lyhyempikestoisia koulutuksia

Hieman minusta

“Ratkaisukeskeisellä ja kognitiivisella työotteella pyrin löytämään yhdessä asiakkaani kanssa hänen tilanteeseensa mielekkään suunnan, auttamaan häntä tunnistamaan ja ylittämään oman toimintansa esteitä ja tukemaan häntä aktiivisiksi toimijaksi omien arvojensa hyväksi. Työtavat auttavat voittamaan tunne-elämän ongelmia, kohtaamaan akuutteja kriisejä ja takaiskuvaiheita, selvittelemään konflikteja, tekemään opintoja tai työtä koskevia valintoja, murtautumaan ulos itseään toistavista tunnelukoista ja opettelemaan oman itsenäisen elämän hallintaa.

Pitkään työuraani on kuulunut kansainvälisiä tehtäviä, asiantuntija- ja esimiestehtäviä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Valmentajana, työnohjaajana ja coachina minulla on  monipuolinen kokemus erilaisista organisaatioista ja toimialoista. Toimintatapani on ratkaisukeskeistä, tavoitteellisesta ja määrätietoista. Valmentava työote ja ratkaisukeskeisyys on ollut tapani tehdä sekä  esimiestyötä että konsultointia.

Lisätietoja osoitteesta www.mastermentor.fi

Vapaat ajat

Vastaanotto Studio Soleililla pääasiassa tiistaisin ja torstaisin.

Psykoterapia kustantaa 95e per 45min ja 175e per 90min. Kelan tukemassa psykoterapiassa (Kelan päätöksellä) Kela kustantaa 16-67-vuotiaille 57,60e per 45min ja 115,20e per 90min. Lisätietoja vapaista ajoista saat parhaiten sähköpostitse arto.tevalin@mastermentor.fi.

Studio Soleil
Arto Tevalin

KM, Kasvatustieteiden maisteri, Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, Kognitiivinen lyhytterapeutti, Certified Business Coach ®, Työnohjaaja STOry, Licensed Master Practitioner of NLP™.

puh: 050 3449529
eMail arto.tevalin(at)mastermentor.fi

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy