Joogakurssimme 2018

Tarjoamme joogaa Munkkiniemessä kurssimuotoisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sama ryhmä kokoontuu säännöllisesti kerran viikossa tietyn jakson ajan. Keskitymme joogaopetuksessamme kurssimuotoisuuteen, sillä se tukee säännöllistä joogan harjoittamista. Kun ryhmä pysyy samana, ohjaaja voi paremmin ottaa huomioon erilaisten osallistujien yksilölliset tarpeet ja tunneilla voidaan edetä harjoituksessa. Näin osallistujat hyötyvät harjoituksesta mahdollisimman paljon.
Kurssien pituus saattaa vaihdella kurssista toiseen (useimmiten 8-10 kertaa). Vuoden ensimmäiset kurssit alkavat aina tammikuussa, seuraavat maaliskuussa jne. Hinta muodostuu kaikissa kursseissa saman periaatteen mukaan: 15 € x kurssikertojen määrä (alennusryhmiltä 12 €). Meillä voit maksaa joogakursseista myös seuraavilla maksuvälineillä Smartum, Sporttipassi, Edenred, Eazybreak ja BenifyPay. Kaikki tuntimme ovat kestoltaan 90 min, jotta tunnilla ehditään käydä läpi kokonaisvaltainen harjoitus, antaa yksilöllistä ohjausta ja tehdä lopuksi riittävän pitkä rentoutus. Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja perhevapaalla olevat. Alennusoikeus todistetaan esim. opiskelijakortilla tai vastaavalla dokumentilla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot, poissaolot ja maksaminen

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu kurssikuvausten alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kurssin ohjaajalta sähköpostitse paikkavahvistuksen ja viestin, jossa kysytään lisätietoja mm. terveydentilastasi. Tiedot ovat tarpeen, jotta ohjaaja pystyy ottamaan huomioon yksilölliset tarpeet ja ohjaamaan kaikille turvallisen harjoituksen. Kaikki tiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.

Lähempänä kurssin alkua saat sähköpostitse tilisiirron kurssimaksua varten (Luisin ohjaamat kurssit voidaan maksaa myös pankki- tai luottokortilla ensimmäisen kurssikerran yhteydessä). Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos joudut peruuttamaan kurssin…
Yli 7vrk ennen kurssin alkua: ”Ei hätää, kiitos ajoissa tehdystä ilmoituksesta, ja tervetuloa joskus toiste!”
Alle 8vrk ennen kurssin alkua: ”Ei hätää, joudumme veloittamaan ainoastaan 30e:n käsittelymaksun, ja tervetuloa joskus toiste!”
Kurssin jo alettua, lääkärintodistuksella (joka estää loppukurssille osallistumisen): ”Ei hätää, palautamme Sinulle jäljellä olevia kurssikertoja vastaavan summan.”
Kurssin jo alettua, ilman lääkärintodistusta: ”Ei hätää, olet lämpimästi tervetullut korvaamaan kaikki poissaolokertasi kenen tahansa ohjaajan korvaustunneille peräti 9kk:n ajan!”

Voidaksemme taata laadun sekä yksilöllisen ohjauksen, kullekin kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin ollessa täynnä voit ilmoittautua asiakaspalvelumeilimme asiakaspalvelu@studiosoleil.fi kautta varasijalle. Muista tällöin mainita nimesi lisäksi puhelinnumerosi sekä kurssi, josta olet kiinnostunut. Otamme Sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikka.

Jos et syystä tai toisesta pääse jonakin kurssipäivänä paikalle, ei hätää 🙂 Mahdollisia poissaoloja voidaan korvata erikseen järjestettävillä, kaikille ryhmille yhteisesti tarjolla olevilla korvaustunneilla jopa yhdeksän kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Korvaustunteja järjestetään kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä ja vuorokaudenaikoina ja ne ovat sisällöiltään kaikille sopivia ja helposti lähestyttäviä tunteja.

Joogakursseille ja -tunneille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla, joten huolehdithan, että tapaturmavakuutuksesi on kaiken varalta kunnossa.

Mikäli ilmoittautumisen ja kurssin valitsemisen suhteen on epäselvyyksiä, voit olla meihin yhteydessä joko meilitse asiakaspalvelu@studiosoleil.fi tai suoraan kurssin ohjaajaan (tiedot löydät ohjaajan omalta esittelysivulta).

Toivotamme kaikki joogasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi joogan tutkimusmatkalle!

Tulevat kurssimme

Maanantai

 • Klo 17.00 - 18.30 Joogan perusteet
  135€ (alennusryhmät 108€)
  Joogan perusteet on tarkoitettu iästä riippumatta kaikille joogasta kiinnostuneille. Kurssilla käymme läpi klassiset asanat sekä oikeanlaisen hengitystekniikan, joiden avulla harjoituksestasi tulee turvallinen. Foundations of Yoga sopii aloittelijoille sekä niille, jotka ovat pitäneet tauon joogasta ja haluavat palauttaa mieleen perusteet.  Tervetuloa joogan tutkimusmatkalle! Ryhmä kokoontuu 9 kertaa ajalla 9.4. – 11.6. (Ei tuntia 30.4.)

  Ohjaajana: Luis Castaneda

 • Klo 18.45 - 20.15 Vinyasa Flow
  135€ (alennusryhmät 108€)
  Haluatko oppia kokonaisvaltaisen ja pehmeän dynaamisen tavan ylläpitää lihaskuntoa sekä parantaa vartalon hallintaa? Joogan tärkein elementti on hengitys. Vinyasa Yoga koostuu sarjasta asentoja (asanoita), jotka edetessään kuljettavat sinut dynaamisen pehmeästi sisään- ja uloshengityksen voimaan. Kurssilla sarjat on rakennettu siten, että siirtymät (vinyasat) seuraavat luonnollisesti toinen toisiaan. Käymme läpi asanoiden oikeat linjaukset, sekä oikeanlaisen hengitystekniikan, jotta harjoittelusi olisi mahdollisimman turvallista. Säännöllisesti tehtynä Vinyasa Flow notkistaa, voimistaa ja puhdistaa kehoa sisäisesti. Tule ja löydä oma Flowsi! Ryhmä kokoontuu 9 kertaa ajalla 9.4. – 11.6. (Ei tuntia 30.4.)

  Ohjaajana: Luis Castaneda

Tiistai

 • Klo 17.15 - 19.00 Raskausjooga
  140€
  Raskausjoogan tavoitteena on parantaa odottajan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Joogaharjoitusten avulla on mahdollista helpottaa odottajan arkea ergonomian sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Herättelemme odottajan kehon sisäisiä aisteja tutustumaan kohdussa kasvavaan vauvaan sekä valmistautumaan synnytykseen. Joogaharjoittelun lisäksi tutustumme erilaisten apuvälineiden, kuten pallojen ja liinojen käyttöön, joista voit saada apua odotusaikaan ja synnytykseen. Jokaisen harjoituskerran päätteeksi nautimme yhteisestä teehetkestä ja keskustelemme raskauteen liittyvistä asioista kuten liitoskivuista, lantionpohjan harjoittamisesta sekä hyvän hengityksen merkityksestä.

  Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa joogakokemusta ja voit osallistua kurssille missä vaiheessa raskautta tahansa.

  Kurssi sisältää 8 kertaa ajalla 10.4. – 5.6. (Ei tuntia 1.5.), joista 5. kerralle voit ottaa mukaan synnytykseen tulevan kumppanin, doulan tai ystävän. Näillä kerroilla tunneille osallistuu Naistenklinikan kätilö Anu Suomalainen, joka vastaa asiantuntijakysymyksiin ja keskustelee synnytyksestä kurssilaisten kanssa.

  Ohjaajana: Teija Aronen

 • Klo 19.15 - 20.45 Hathajooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Tämä kurssi on juuri sinulle, joka olet aloitamassa joogan tai haluat syventää harjoituksesi. Ha (aurinko) tha (kuu) on kokonaisvaltainen harjoitus, jolla on sekä kehoa rentouttava että mieltä virkistävä vaikutus. Yksinkertaisuudessaan Hathajoogassa on kysymys mielen ja kehon tasapainottamisesta. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 10.4. – 5.6. (Ei tuntia 1.5.)

  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  Ohjaajana: Teija Aronen

Torstai

 • klo 18.00 - 19.30 Hathajooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Tämä joogatunti sopii sinulle, joka tunnet joogan perusteet tai olet osallistunut kursseilleni aiemmin.

  Tunnit ovat helposti lähestyttäviä, mutta pidempään jooganneetkin löytävät uutta näkökulmaa harjoitukseensa. Perehdymme joogaliikkeisiin sopivasti mukaillen, kehoa virtaavasti vetreyttäen, hengityksen rytmittämänä ja välillä dynaamisemmin haastaen. Käymme läpi kehon anatomista työskentelyä sekä liikkeiden turvallisia linjauksia tarvittaessa apuvälineitä käyttäen. Tavoitteena on joustavuus ja toimintakyvyn ylläpitäminen hyvää mieltä ja iloa unohtamatta. Ota syvä sisäänhengitys ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

  Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 5.4. – 31.5. (Ei tuntia 10.5.)

  Ohjaajana: Silja Santala-Mäkinen

Sunnuntai

 • Klo 17.00 - 18.30 Power Yoga - Voimajooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Power Yoga on dynaaminen harjoitus, joka sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet lisämään kehon hallintaa, voimaa ja notkeutta. Kurssilla saat eväät omaan itsenäisen harjoitteluun, sekä opit oikeat ja turvalliset linjaukset. Etenemme kehoa kuunellen pehmeästi kohti dynaamisempiin sarjoihin. Kurssi soveltuu joogaa jo jonkun verran harrastaneille ja niille, joille joogan perusteet ovat jo tuttuja. Tervetuloa mukaan voimistumaan ja haastamaan itseäsi! Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 8.4. – 10.6.

  Ohjaajana: Luis Castaneda

 • Klo 18.45 - 20.15 Äijäjooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Tule ja koe jooga miehisessä seurassa juuri sellaisena kuin se sinulle parhaiten sopii! Täällä aloitamme yksinkertaisilla asanoilla ja tutustumme asanasarjaan, jolla voit kehittää turvallisesti liikkuvuuttasi. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 8.4. – 10.6.

  Ohjaajana: Luis Castaneda

Käynnissä olevat kurssit

Maanantai

 • Klo 18.45 - 20.15 Vinyasa Flow
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Haluatko oppia kokonaisvaltaisen ja pehmeän dynaamisen tavan ylläpitää lihaskuntoa sekä parantaa vartalon hallintaa? Joogan tärkein elementti on hengitys. Vinyasa Yoga koostuu sarjasta asentoja (asanoita), jotka edetessään kuljettavat sinut dynaamisen pehmeästi sisään- ja uloshengityksen voimaan. Kurssilla sarjat on rakennettu siten, että siirtymät (vinyasat) seuraavat luonnollisesti toinen toisiaan. Käymme läpi asanoiden oikeat linjaukset, sekä oikeanlaisen hengitystekniikan, jotta harjoittelusi olisi mahdollisimman turvallista. Säännöllisesti tehtynä Vinyasa Flow notkistaa, voimistaa ja puhdistaa kehoa sisäisesti. Tule ja löydä oma Flowsi! Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 8.1 – 19.3. (ei tuntia 19.2.)

  Ohjaajana: Luis Castaneda

Tiistai

 • Klo 17.15 - 19.00 Raskausjooga
  105€
  Raskausjoogan tavoitteena on parantaa odottajan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Joogaharjoitusten avulla on mahdollista helpottaa odottajan arkea ergonomian sekä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Herättelemme odottajan kehon sisäisiä aisteja tutustumaan kohdussa kasvavaan vauvaan sekä valmistautumaan synnytykseen. Joogaharjoittelun lisäksi tutustumme erilaisten apuvälineiden, kuten pallojen ja liinojen käyttöön, joista voit saada apua odotusaikaan ja synnytykseen. Jokaisen harjoituskerran päätteeksi nautimme yhteisestä teehetkestä ja keskustelemme raskauteen liittyvistä asioista kuten liitoskivuista, lantionpohjan harjoittamisesta sekä hyvän hengityksen merkityksestä.

  Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa joogakokemusta ja voit osallistua kurssille missä vaiheessa raskautta tahansa.

  Kurssi sisältää 6 kertaa, joista 5. kerralle voit ottaa mukaan synnytykseen tulevan kumppanin, doulan tai ystävän. Näillä kerroilla tunneille osallistuu Naistenklinikan kätilö Anu Suomalainen, joka vastaa asiantuntijakysymyksiin ja
  keskustelee synnytyksestä kurssilaisten kanssa.

  Kurssin ajankohta on 27.2. -3.4. 

  Ohjaajana: Teija Aronen

 • Klo 19.15 - 20.45 Lempeä iltajooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Tällä lempeällä iltatunnilla yhdistyy rauhallinen hathajooga, virtaavuus, liike ja tanssi. Tuomme tilaa kehoomme ja mieleemme joogaharjoituksen ja vapaan liikkeen tanssittamana. Luomme samalla vapautta, tilaa, spontaaniutta, keveyttä, nautintoa, rauhaa ja iloa olemukseemme. Tunnustelemme miten luonnollinen liike sykkii kehossamme, keskeisenä liikuttajana hengitys. Kurssi sopii kaikentasoisille ja hyvin myös heille, jotka kaipaavat lisämaustetta joogaan. Käytän tunneillani musiikkia ja äänimaailmaa tukemassa harjoitusta. Tervetuloa!

  Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 9.1. – 20.3. (Ei tuntia 20.2.)

  Ohjaajana: Sara Welling

Keskiviikko

 • Klo 17.30 - 19.00 Lempeä flow jooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Lempeällä flow tunnilla yhdistetään monipuolisesti dynaamisempia yang-asanoita rentouttaviin yin-asanoihin. Tunnin lempeä lähestymistapa omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen luo pohjan jokaisen omalle harjoitukselle. Tunneilla teemme myös läsnäolo- ja hengitysharjoituksia ja haemme virtaavan liikkeen sekä hengityksen meditatiivista yhteyttä. Turvalliset linjaukset, yksilölliset avustukset ja iloinen ilmapiiri takaavat että tunti sopii hyvin kaikentasoisille joogeille. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 10.1. – 21.3. (Ei tuntia 21.2.)

  Ohjaajana: Salla Kaitokari

Torstai

 • klo 18.00 - 19.30 Hatha jooga
  150 € (alennusryhmät 120€)
  Tämä joogatunti sopii sinulle, joka olet kiinnostunut kokeilemaan joogaa tai olet aiemmin sitä jonkin verran harrastanut.

  Tunnit ovat helposti lähestyttäviä. Perehdymme joogaliikkeisiin sopivasti mukaillen, kehoa virtaavasti vetreyttäen, hengityksen rytmittämänä ja välillä dynaamisemmin haastaen. Käymme läpi kehon anatomista työskentelyä sekä liikkeiden turvallisia linjauksia tarvittaessa apuvälineitä käyttäen.  Tavoitteena on joustavuus ja toimintakyvyn ylläpitäminen hyvää mieltä ja iloa unohtamatta.  Teemme harjoituksen iltaa ja rentoutusta ajatellen.  Jooga sopii ”jogaiselle”, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

  Ryhmä kokoontuu 10 kertaa 11.1 – 22.3. (Ei tuntia 15.3.)  

  Ohjaajana: Silja Santala-Mäkinen

Sunnuntai

 • Klo 17.00 - 18.30 Power Yoga - Voimajooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Power Yoga on dynaaminen harjoitus, joka sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet lisämään kehon hallintaa, voimaa ja notkeutta. Kurssilla saat eväät omaan itsenäisen harjoitteluun, sekä opit oikeat ja turvalliset linjaukset. Etenemme kehoa kuunellen pehmeästi kohti dynaamisempiin sarjoihin. Kurssi soveltuu joogaa jo jonkun verran harrastaneille ja niille, joille joogan perusteet ovat jo tuttuja. Tervetuloa mukaan voimistumaan ja haastamaan itseäsi! Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 14.1. – 25.3. (ei tuntia 18.2.)

  Ohjaajana: Luis Castaneda

 • Klo 18.45 - 20.15 Äijäjooga
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Tule ja koe jooga miehisessä seurassa juuri sellaisena kuin se sinulle parhaiten sopii! Täällä aloitamme yksinkertaisilla asanoilla ja tutustumme asanasarjaan, jolla voit kehittää turvallisesti liikkuvuuttasi. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa ajalla 14.1. – 25.3. (ei tuntia 18.2.)

  Ohjaajana: Luis Castaneda