Sara Welling / Joogaopettajat

Koko ikäni olen ollut utelias tutkimaan ihmistä, elämää ja ympäröivää maailmaa luovalla tavalla. Koulutukseltani olen näyttelijä (TeM) ja sertifioitu joogaopettaja (Ryt 500). Toimin myös ääninäyttelijänä ja laulajana. Minulla on vahva pohjakoulutus hengityksen, kehollisuuden, liikkeen, laulun, äänen, tunteiden ja mielen parissa. Näistä lähtökohdista on ollut mielenkiintoista laajentaa ja syventää polkuani myös joogassa. Yksinkertaisimmillaan jooga on minulle keino voida paremmin. Elämä on rakkaudellaan työntänyt minua kohti oikeita asioita ja joogapolku on auttanut näkemään mikä elämässä on oma totuuteni. Jooga on aina käsillä oleva tie kotiin – luonnolliseen olotilaan ja olemukseen.
Olen kohta kaksivuotiaan pikkumiehen äiti ja äitiys on avannut uusia ulottuvuuksia joogan ja elämän parissa. On ollut yhä tärkeämpää oppia hengittämään, irtipäästämään ja luopumaan hallinnan tunteesta. Tuo pieni ihana “guruni” opettaa myös lapsenmielisyyttä, joustavaa mieltä ja läsnäoloa. Tämä kaikki on osa arjen joogaa. Jooga on aina syvässä yhteydessä elämään ja elämä joogaan. Joogamatolta viet tuliaisia elämään ja elämästä siirrät kokemuksiasi joogamatolle.
Ohjaamassani joogassa pyrin sisältäkäsin luomaan yhteyden kehon ja mielen välille. Hengitys toimii tässä siltana. Hengitys antaa impulssin liikkeelle, joka muuntuu moneksi joogaharjoituksessa. Virtaava liike auttaa pysymään flowssa. Luovan taustani takia pidän myös eri asioiden yhdistelemisestä. Käytän musiikkia, äänimaailmaa ja vapaata liikettä tunneillani luomaan teemaan sopivaa ilmapiiriä. Otan vaikutteita erilaisista asioista luoden kokemuksellisuutta. Ajattelen, että olemme nykyajan joogeja, joita raamit eivät enää sido. Jokainen on oman itsensä paras guru! Kunkin yksilön oma olemus ja sisin on tärkein. Emme kopioi tai pyri ideaaleihin. Jokainen saa olla ja tulla juuri sellaisena kuin on.

Sara Welling

Sara Welling

Joogaopettaja (RYT500)

Email: sara.welling@ymail.com
Puh. 050 5816115