Satu Kivitie-Kallio / Asiantuntijat

Palvelut

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen; perheet, parit, yksilöt, ryhmät, verkostot; lapset, nuoret, aikuiset); konsultointi, luennointi, työnohjaus

Koulutus

Psykoterapeutti (YET), ratkaisukeskeinen perheterapia, kliinisen työnohjauksen opinnot, paripsykoterapian lisäkoulutuksessa (vuoden 2015)

lääketieteen tohtori, dosentti, lastentautien ja lastenneurologian erikoislääkäri, sosiaalipediatrian lisäkoulutus

Hieman minusta

“Olen toiminut HUSin Lasten ja nuorten sairaalassa ja yksityisvastaanotolla lasten, nuorten ja perheiden parissa vuodesta 1990. Olen perehtynyt laajasti perheiden ja yksilöiden ongelmiin: neuropsykiatriseen problematiikkaan, vaikeisiin lapsuudenaikaisiin kokemuksiin, päihdeongelmiin ja monenlaisiin mielenterveyden häiriöihin. Pitkä sairaalatyökokemus on antanut ymmärrystä ja keinoja myös tilanteisiin, joissa asiakas tai joku perheenjäsen on sairastunut lyhyt- tai pitkäaikaisesti. Minulla on kokemusta myös asiakkaiden eriasteisista parisuhdeongelmista, pienistä erimielisyyksistä aina vaikeisiin eroriitoihin ja paljon kokemusta lastensuojelusta. Minulla on pitkä näkemys työelämästä ja sen ongelmista, vahvuuksista ja vaikutuksista yksilön hyvinvointiin.

En pelästy vaikeitakaan asioita, aina voi auttaa – toisaalta pieneltäkin vaikuttavat ongelmat voivat kasvaa isoiksi, jos niihin ei puututa ajoissa. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa suuntaa aina tulevaisuuteen, unohtamatta mieltä painavien asioiden riittävän perusteellista käsittelyä. Myös lyhyestä terapiasta on usein hyötyä.”

Vapaat ajat ja hinnat

Voin ottaa uusia asiakkaita lyhyt- tai pitkäkestoiseen psykoterapiaan, yksittäisiin tapaamisiin tai työnohjaukseen. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tapaamisen sopimiseksi Veloitus n. 100e/h ja 170e/1.5h tai sovitaan erikseen. Lääkärin antamasta psykoterapiasta saa aina ilman erityishakemuksia kelakorvauksen ( 31,50-49euroa/kerta, riippuen käynnin pituudesta). Lisäksi minulla on kelapätevyys kuntoutuksena annettavaan perheterapiaan 16-67- vuotiailla (kelakorvaus 55,50/h ja 84,09/1,5 h), ja vanhempainohjaukseen ( 52,14e/h). Hoitava psykiatri voi kirjoittaa tarvittavan B-lausunnon kuntoutuksena annettavaan perheterapiaan, joka toteutetaan yksilöllisesti yksilö-, pari- ja/tai perhekäynnein.

Satu Kivitie-Kallio

Psykoterapeutti (YET), ratkaisukeskeinen perheterapia, paripsykoterapian lisäkoulutuksessa (vuoden 2015), lääketieteen tohtori, dosentti, lastentautien ja lastenneurologian erikoislääkäri

puh. 0400787970

eMail: satu.kivitie-kallio@sanatrix.fi