Syksyn 2017 Joogakurssimme

Tarjoamme joogaa kurssimuotoisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sama ryhmä kokoontuu säännöllisesti kerran viikossa tietyn jakson ajan. Keskitymme joogaopetuksessamme kurssimuotoisuuteen, sillä se tukee säännöllistä joogan harjoittamista. Kun ryhmä pysyy samana, ohjaaja voi paremmin ottaa huomioon erilaisten osallistujien yksilölliset tarpeet ja tunneilla voidaan edetä harjoituksessa. Näin osallistujat hyötyvät harjoituksesta mahdollisimman paljon.
Kurssien pituus saattaa vaihdella kurssista toiseen (useimmiten 8-10 kertaa). Vuoden ensimmäiset kurssit alkavat aina tammikuussa, seuraavat maaliskuussa jne. Hinta muodostuu kaikissa kursseissa saman periaatteen mukaan: 15 € x kurssikertojen määrä (alennusryhmiltä 12 €). Meillä voit maksaa joogakursseista myös seuraavilla maksuvälineillä Smartum, Sporttipassi, Edenred, Eazybreak ja BenifyPay. Kaikki tuntimme ovat kestoltaan 90 min, jotta tunnilla ehditään käydä läpi kokonaisvaltainen harjoitus, antaa yksilöllistä ohjausta ja tehdä lopuksi riittävän pitkä rentoutus. Alennettuun hintaan ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja perhevapaalla olevat. Alennusoikeus todistetaan esim. opiskelijakortilla tai vastaavalla dokumentilla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot, poissaolot ja maksaminen

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu kurssikuvausten alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat kurssin ohjaajalta sähköpostitse paikkavahvistuksen ja viestin, jossa kysytään lisätietoja mm. terveydentilastasi. Tiedot ovat tarpeen, jotta ohjaaja pystyy ottamaan huomioon yksilölliset tarpeet ja ohjaamaan kaikille turvallisen harjoituksen. Kaikki tiedot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.

Lähempänä kurssin alkua saat sähköpostitse tilisiirron kurssimaksua varten (Luisin ohjaamat kurssit voidaan maksaa myös pankki- tai luottokortilla ensimmäisen kurssikerran yhteydessä). Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Jos joudut peruuttamaan kurssin…
Yli 7vrk ennen kurssin alkua: ”Ei hätää, kiitos ajoissa tehdystä ilmoituksesta, ja tervetuloa joskus toiste!”
Alle 8vrk ennen kurssin alkua: ”Ei hätää, joudumme veloittamaan ainoastaan 30e:n käsittelymaksun, ja tervetuloa joskus toiste!”
Kurssin jo alettua, lääkärintodistuksella (joka estää loppukurssille osallistumisen): ”Ei hätää, palautamme Sinulle jäljellä olevia kurssikertoja vastaavan summan.”
Kurssin jo alettua, ilman lääkärintodistusta: ”Ei hätää, olet lämpimästi tervetullut korvaamaan kaikki poissaolokertasi kenen tahansa ohjaajan korvaustunneille peräti 9kk:n ajan!”

Voidaksemme taata laadun sekä yksilöllisen ohjauksen, kullekin kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin ollessa täynnä voit ilmoittautua asiakaspalvelumeilimme asiakaspalvelu@studiosoleil.fi kautta varasijalle. Muista tällöin mainita nimesi lisäksi puhelinnumerosi sekä kurssi, josta olet kiinnostunut. Otamme Sinuun yhteyttä, jos kurssille vapautuu paikka.

Jos et syystä tai toisesta pääse jonakin kurssipäivänä paikalle, ei hätää 🙂 Mahdollisia poissaoloja voidaan korvata erikseen järjestettävillä, kaikille ryhmille yhteisesti tarjolla olevilla korvaustunneilla jopa yhdeksän kuukauden ajan poissaolon syntymisestä. Korvaustunteja järjestetään kurssiperiodien aikana vaihtelevasti eri päivinä ja vuorokaudenaikoina ja ne ovat sisällöiltään kaikille sopivia ja helposti lähestyttäviä tunteja.

Joogakursseille ja -tunneille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla, joten huolehdithan, että tapaturmavakuutuksesi on kaiken varalta kunnossa.

Mikäli ilmoittautumisen ja kurssin valitsemisen suhteen on epäselvyyksiä, voit olla meihin yhteydessä joko meilitse asiakaspalvelu@studiosoleil.fi tai suoraan kurssin ohjaajaan (tiedot löydät ohjaajan omalta esittelysivulta).

Toivotamme kaikki joogasta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi joogan tutkimusmatkalle!

3. periodin joogakurssit Elo-Lokakuu

Maanantai

 • Klo 17.00 - 18.30 Foundations of Yoga (Joogan perusteet)
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Joogan perusteet on tarkoitettu iästä riippumatta kaikille joogasta kiinnostuneille. Kurssilla käymme läpi oikeanlaisen hengitystekniikan sekä klassiset asanat, jotka sovitamme apuvälineitä käyttäen jokaiselle sopiviksi. Tunneilla etenemme rauhallisesti ryhmän mukaan, painottaen harjoituksen turvallisuutta. Foundations of Yoga sopii aloittelijoille sekä niille, jotka ovat pitäneet tauon joogasta ja haluavat palauttaa mieleen perusteet. Tervetuloa joogan tutkimusmatkalle! Ryhmä kokoontuu 9 kertaa ajalla 7.8. – 2.10. 

  Ohjaajana: Luis Castaneda

 • Klo 18.45 - 20.15 Vinyasa Flow
  150€ (alennusryhmät 120€)
  Haluatko oppia kokonaisvaltaisen ja pehmeän dynaamisen tavan ylläpitää lihaskuntoa sekä parantaa vartalon hallintaa? Joogan tärkein elementti on hengitys. Vinyasa Yoga koostuu sarjasta asentoja (asanoita), jotka edetessään kuljettavat sinut dynaamisen pehmeästi sisään- ja uloshengityksen voimaan. Kurssilla sarjat on rakennettu siten, että siirtymät (vinyasat) seuraavat luonnollisesti toinen toisiaan. Käymme läpi asanoiden oikeat linjaukset, sekä oikeanlaisen hengitystekniikan, jotta harjoittelusi olisi mahdollisimman turvallista. Säännöllisesti tehtynä Vinyasa Flow notkistaa, voimistaa ja puhdistaa kehoa sisäisesti. Tule ja löydä oma Flowsi! Ryhmä kokoontuu 9 kertaa ajalla 7.8. – 2.10.

  Ohjaajana: Luis Castaneda

Tiistai

 • KLO 17.30 - 19.30 TERVE SELKÄ JATKOJOOGAKURSSI (+30MIN YKSITYISOHJAUS / 20€)
  160€ (alennusryhmät 128€)
  Tällä kurssilla syvennymme aiemmilla kursseilla opitussa liikemateriaalissa, muodostamme liikesarjayhdistelmiä tilan eri tasoissa ja opettelemme havainnoimaan oman kehon epätasapainotiloja sekä vaikuttamaan niihin somaattisilla harjoitteilla. Huollamme lihaksistoa rentouttaen ja vahvistaen eri alueita sekä nesteytämme niveliä luomalla sinne tilaa kehon elastisuuden kehittämiseksi. Vapautamme ja avaamme kehomieltä viisaudella ja kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. Työskentelemme rauhallisessa tahdissa (välillä myös pareittain).

  Lisäksi jokaisella osallistujalla on kurssin aikana mahdollisuus yhteen 30min pituisen yksityisessioon ohjaajan kanssa (aika sovittavissa), jolloin katsotaan yhdessä senhetkisen tilanteesi eli missä menet harjoituksesi kanssa ja mitä kannattaa huomioida, kehittää sekä ottaa mukaan kotitehtäväksi. Yksityisohjauksen hinta on 20 euroa. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 15.8. – 3.10.

  Jatkokurssille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kurssisuoritusta saman ohjaajan opastuksella. 

  Ohjaajana: Kristina Laitinen

Keskiviikko

Aamupäivä

 • Klo 9.00-10.30 Lempeä aamujooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Herättelemme kehoamme ja mieltämme uuteen päivään lempeän virtaavalla joogalla. Harjoituksessa yhdistyvät hengitys, kehon avaaminen ja tilan luominen, virtaava liike, asanat ja niidet muodostelmat, nivelien herättelyt ja voitelut sekä loppurentoutus. Energisoimme ja rentoutamme kehoamme aamuun sopivalla harjoituksella, josta on hyvä jatkaa päivän muihin askareisiin. Käytän tunneillani rauhallista musiikkia luomaan harmonista tunnelmaa. Ohjaamani jooga sopii hyvin kaikentasoisille joogaajille. Tervetuloa!. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 9.8. – 27.9.

  Ohjaajana: Sara Welling

Iltapäivä

 • Klo 17.30 - 19.00 Lempeä flow jooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Lempeällä flow tunnilla yhdistetään monipuolisesti dynaamisempia yang-asanoita rentouttaviin yin-asanoihin. Tunnin lempeä lähestymistapa omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen luo pohjan jokaisen omalle harjoitukselle. Tunneilla teemme myös läsnäolo- ja hengitysharjoituksia ja haemme virtaavan liikkeen sekä hengityksen meditatiivista yhteyttä. Turvalliset linjaukset, yksilölliset avustukset ja iloinen ilmapiiri takaavat että tunti sopii hyvin kaikentasoisille joogeille. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 16.8. – 4.10.

  Ohjaajana: Salla Kaitokari

 • Klo 19.15 - 20.45 Yin jooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Yin joogassa antaudutaan pehmeisiin venytyksiin, jossa keho saa mahdollisuuden rauhallisuuden sekä tietoisen läsnäolon kautta vapauttaa jännityksiä sekä stressiä kehosta. Jokaisessa asanassa viivytään noin 2-5 minuuttia, jotta keho ja mieli saavat rauhassa aikaa mennä syvemmälle. Tunnilla käytetään paljon apuvälineitä ja pyritään löytämään jokaiselle keholle sopiva kohta, jossa olla pidempään. Yin jooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kehittää levollisuuden, hyväksymisen, kärsivällisyyden, myötätunnon ja kiitollisuuden tuntemuksia. Pysyessämme asennoissa pitkään, voimme syventyä tarkastelemaan mitä tapahtuu juuri nyt, tässä hetkessä, kehossamme, mielessämme ja sydämessämme.

  Hyvää vastapainoa aktiiviseen ja kiireiseen elämään. Tunti sopii kaikille. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 16.8. – 4.10.

  Ohjaajana: Salla Kaitokari

Torstai

 • Klo 17.30 - 19.00 Power Yoga (Voimajooga)
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Kurssikuvaus tulossa pian. Kurssi kokoontuu 9 kertaa ajalla 10.8. – 5.10.

  Kurssitietustelut: luis.castaneda@studiosoleil.fi tai puhelimitse 050 3801415

  Ohjaajana: Luis Castaneda

Sunnuntai

 • Klo 17.00 - 18.30 Combat Yoga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Combat Yoga on dynaaminen harjoitus, joka sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet lisämään kehon hallintaa, voimaa ja notkeutta. Kurssilla saat eväät omaan itsenäisen harjoitteluun, sekä opit oikeat linjaukset. Etenemme kehoa kuunellen pehmeästi kohti dynaamisempiin sarjoihin. Kurssi soveltuu joogaa jo jonkun verran harrastaneille ja niille, joille joogan perusteet ovat jo tuttuja. Tervetuloa mukaan haastamaan itseäsi! Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 13.8. – 1.10. 

   

  Ohjaajana: Luis Castaneda

 • Klo 18.45 - 20.15 Äijäjooga
  120€ (alennusryhmät 96€)
  Tule ja koe jooga miehisessä seurassa juuri sellaisena kuin se sinulle parhaiten sopii! Täällä aloitamme yksinkertaisilla asanoilla ja tutustumme asanasarjaan, jolla voit kehittää turvallisesti liikkuvuuttasi. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ajalla 13.8. – 1.10.

  Ohjaajana: Luis Castaneda