Tuija Vakkila / Asiantuntijat

Palvelut

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen), Kela-pätevyys aikuisille ja yli 15-vuotialle nuorille; psykologin vastaanotto, myös kouluikäisille lapsille ja nuorille; työnohjaus, myös ryhmille; konsultointi; solution-focused psychotherapy also in English.

Koulutus

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi, psykoterapeutti (ET), työnohjaaja

Hieman minusta

Olen koulutukseltani psykologi ja toimin tällä hetkellä päätoimisesti koulupsykologina. Terapiatyötä olen tehnyt vuodesta 2010. Minulla on myös pitkä kokemus työ- ja organisaatiopsykologiasta liike-elämän palveluksessa, jossa olen kouluttanut ja valmentanut tiimejä sekä työnohjannut esimiehiä. Olen myös kolmen, nyt jo aikuisen, tyttären äiti. Viitisen vuotta sitten tuli kohdallani tilaisuus uramuutokseen. Tuolloin oli tärkeää toteuttaa pitkäaikainen haaveeni psykoterapiakoulutuksesta. Halusin psykoterapiatyön ohella suunnata opiskeluajoilta periytyvän kiinnostukseni pariin, työhön lasten ja nuorten parissa. Ilokseni nämä toiveet ovat saaneet toteutua!

Edustamani ratkaisukeskeinen suuntaus ja työote antavat toimivan lähestymistavan aikuisten, lasten ja perheiden kanssa käytettäväksi, joten voin hyödyntää sitä päivittäin perustyössäni. Viitekehys sopii sekä terapiatyöhön että työnohjaukseen. Ratkaisukeskeinen työskentely, myös psykoterapia, lähtee asiakkaan kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja hänen määrittämästään tavoitteesta. Asiakkaalla olemassa oleva tieto hänen omassa tilanteessaan on työskentelyn lähtökohta. Olen käytännössä huomannut, ettei aina tarvita pitkää prosessia tavoitteeseen pääsemiseksi tai tavoitetta kohti vievän polun löytämiseksi. Joskus taas voi olla tarpeen antaa työskentelylle enemmän aikaa. Yhteistuumin asiakkaan kanssa tarkastelemme myös tarvittavan yhteistyön ajallista kestoa.

Vapaat ajat

Voin tällä hetkellä ottaa uusia asiakkaita yksittäisiin tapaamisiin, lyhyt- tai pitkäkestoiseen psykoterapiaan (Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret) tai työnohjaukseen. Ajasta sopimiseksi tai tarkentavien tietojen saamiseksi voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tuijavakkila (at) gmail.com tai puhelimitse 040 821 6939 (jollen pääse vastaamaan, lähetä ystävällisesti tekstiviesti ja minä soittelen takaisin).

psykoterapia, työnohjaus
Tuija Vakkila

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi, psykoterapeutti (ET), työnohjaaja

puh: +358 40 821 6939

eMail: tuijavakkila (at) gmail.com

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy