Jani Jaatinen / Fysioterapeutit

Palvelut

Fysioterapia

Tuki -ja liikuntaelinongelmien ja liikkumisen tutkimista ja hoitoa. Hoitomuotoja ovat manuaalinen terapia, perinteinen hieronta ja liikehoito.

Fysioterapian kotikäynnit. Erityisesti ikäihmisille, joiden vastaanotolle  tuleminen on vaikeutunut. Kotikäynneillä voidaan myös arvioida liikkumisen ja päivittäisten toimintojen apuvälinetarvetta. Tämän lisäksi voin tarvittaessa noutaa apuvälineet kotiin.

Koulutus

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 1998 LAMK:sta.  Opiskelin ikäihmisten fysioterapian erikoistumisopinnot vuonna 2006. Lisäksi erilaiset lyhyemmät manuaalisen terapian koulutukset. Olen toiminut fysioterapeuttina Munkkiniemessä lähes 20 vuotta.

Hieman minusta

Olen mukava fysioterapeutti, jonka luokse ja käsiin on helppo tulla. Ymmärrän ikääntymisen ja työelämässä rasittuneiden ihmisten fyysisiä haasteita. Fysioterapeuttina haluan auttaa jokaista kohti toimintakykyistä ja kivutonta  elämää.

Nuorempana olen harrastanut kilpaurheilua mm. jääkiekkoa ja yleisurheilua. Nyt liikunnan intohimoni ovat pyöräily ja maastohiihto. Olen perheellinen kahden kouluikäisen pojan isä.

Vapaat ajat

Otan asiakkaita vastaan Soleililla neljästi viikossa. Kysy rohkeasti vapaita aikoja p. 040 552 9766 tai jani.jaatinen(at)elisanet.fi.

Hinnat määräytyvät ajan mukaan:

Fysioterapia 30 min      50 €

Fysioterapia 45 min      55 €

Fysioterapia 60 min      60 €

Fysioterapia kotona      70 €/kerta

Vastaanotolleni voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Jani Jaatinen

Jani Jaatinen

Fysioterapeutti

puh: 040 552 9766
eMail: jani.jaatinen(at)elisanet.fi

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy