Joogaohjaajat: Katja Heikkiläinen

Olen harjoitellut joogaa parisenkymmentä vuotta. Astangan parista alkanut asanaharjoituksen polku on elämän myötä johdatellut minut myös muiden joogasuuntausten pariin, ja tutkimusmatkani jatkuu edelleen opiskelun ja kouluttautumisen kautta. Omaan päivittäiseen harjoitukseeni kuuluu asanatyöskentelyn lisäksi hiljainen meditaatio sekä erilaiset hengitysharjoitukset. Joogaohjaajaksi olen opiskellut slow-joogan kehittäjän, Janne Kontalan oppilaana. Olen suorittanut myös shiatsua ja yin-joogaa yhdistävän Grounding Yin -ohjaajakoulutuksen ja pidän Grounding Yin -joogahoitoja sekä ryhmille että yksityisasiakkaille.

Koska keho ja mieli ovat joka päivä erilaiset, joogaharjoituskin saa elää ja sen painotukset vaihdella. Yin-joogan löysin osaksi omaa harjoitustani elämäntilanteessa, jossa kaikki minussa kaipasi rauhaa ja elpymistä. Siirtyminen dynaamisesta harjoituksesta hitaaseen ja pehmeään liikkeeseen oli uudenlainen, mutta palkitseva haaste temperamentilleni. Yin-jooga on opettanut minulle lempeyttä ja itsemyötätuntoa, ja tuonut ilmavuutta ja hiljaisuutta myös muihin harjoituksiini.

Uskon, että jooga tarjoaa monipuolisia työkaluja ja metodeja löytää itselleen myötätuntoinen ja rakkaudellinen maailmassa olemisen tapa. Erään oppilaani antama palaute on koskettanut minua erityisesti: “Minusta tuntuu aina tämän meidän joogan jälkeen, että olen vähän parempi ihminen.”

Olemme kaikki opettajia ja oppilaita itsellemme ja toisillemme, yhteisessä maailmassa. Tervetuloa jakamaan harjoitus kanssani.

Katja Heikkiläinen

Katja Heikkiläinen

Joogaopettaja (RYT200)

Email: katjasanasana@gmail.com
FB: @Sanasana jooga
IG: @Katja_sanasana

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy