LUIS CASTANEDA

Palvelut

  • Klassinen hieronta & urheiluhieronta
  • Joogaopetus (ryhmät, yksityistunnit, räätälöidyt tilaukset)
  • Personal trainer -palvelut

Koulutus

  • Laillistettu hieroja & urheiluhieroja
  • Joogaopettaja (RYT200, RYT500 & E-RYT500)
  • Personal trainer & kuntosaliohjaaja (FAF)
  • Kulttuurituottaja (AMK)
  • Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja
  • Mindfulness- ja ChiKung -koulutuksia

Käynnissä olevat koulutukset:

  • Osteopaattikoulutus (OOKK; valmis 2024)

Hieman minusta

Tieni toi minut Suomeen 80-luvulla, varhaisteini-iässäni, Perun maagisista sademetsistä. Jo tuolloin kiinnostuin itämaisista lajeista, joihin minulla onkin ollut ilo ja onni tutustua yksi skene toisensa jälkeen: aloitin karatella ja 90-luvulla tutustuin kungfuun, josta siitäkin tuli minulle hyvin tärkeä laji. Aloin harjoittaa myös taijita, sillä lajit tuntuivat täydentävän toisiaan erinomaisesti toisaalta kungfun määrätietoisilla sisäisillä harjoituksilla (Chi:n kultivointiharjoitukset), ja toisaalta taijin rauhalla, tasapainolla ja meditatiivisella puolella. Kungfussa käytetty Chi on verrattavissa joogassa yleisesti käytettyyn Pranaan. Näitä lajeja ehdinkin harjoittaa hyvän tovin, eri kamppailulajit inspiroivat minua edelleen ja käynkin sparraamassa aktiivisesti eri lajiedustajien porukoissa. Sparraamisen lisäksi toimin myös aktiivisesti valmentajana tarjoten liikkuvuusharjoitteita kamppailijoille ja muille urheilijoille.

Olen tätä nykyä kahden ihanan pojan onnekas iskä. Koulutukseltani olen mm. kulttuurituottaja (AMK) ja nuoriso-ohjaaja ja toiminut menneinä vuosina erilaisissa mediatuotannon projekteissa nuorten kanssa. Sen lisäksi olen Personal Trainer sekä koulutettu hieroja, erityisosaamisenani urheiluhieronta, nivelten liikkuvuuden edistäminen ja mobilisoinnit. Näiden lisäksi olen käynyt lukuisissa kehonhuollon työpajoissa pyrkien jatkuvasti kehittämään ja syventämään tietoani ihmisanatomiasta ja kehon liikkeestä. Sisäinen liike on ollut keskeistä omissa harjoituksissani yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Se on toiminut minulle luontevana linkkinä kamppailulajien ja joogan välillä. Olen Yoga Alliance UK:n hyväksymä Experienced Yoga Teacher (E-RYT500). Ohjauksessani panostan intuitiivisuuteen, läsnäoloon ja autenttiseen liikkeeseen. Minulla on kehon liikkeen parissa yli 5000 tunnin ohjauskokemus, joka takaa sen, että harjoitukset ovat turvallisia. Ohjauksessani pyrin lähestymään ihmistä kokonaisuutena, huomioiden jokaisen vahvuudet, joista lähteä rakentamaan. Tiedonjanoni ei näytä loppuvan ja opiskelenkin tätä nykyä ortopedista osteopatiaa.

Joogasta tulee usein mieleen stabiili asento, ”asana”. Minulle jooga tarkoittaa luonnollista, vapaata ja esteetöntä kehon liikettä. Kutsuisin sitä eräänlaiseksi liikemeditaatioksi. Se on loistava keino tyhjentää pää turhista asioista, jotka usein sumentavat mieltä, estäen meitä nauttimasta tästä hetkestä. Jooga muistuttaa meitä siitä, että jokainen hetki luo uuden mahdollisuuden muutokselle.

Haluan toivottaa kaikki tervetulleiksi tunneilleni nauttimaan joogasta ja elämästä!

Vapaat ajat ja hinnat

Tiedot joogaryhmistäni ja hierontapalveluistani löydät yritykseni sivuilta osoitteesta www.natureinmotion.fi

Voit myös ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

joogaopettaja
Luis Castaneda

Hieroja, joogaopettaja, personal trainer

puh: +358 50 3801415

eMail: luis.castaneda(ät)natureinmotion.fi

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy