MEILLE AMMATTILAISEKSI?

Meillä Studio Soleilissa kaikki ammattilaiset työskentelevät itsenäisinä yrittäjinä määritellen kaikki omat työskentelytapansa ja huolehtien itse kaikesta omasta työskentelystään. Vuokraamme siis viihtyisät tilat ja tarjoamme toimivat puitteet ammatin harjoittamiseen, sekä mukavan poppoon mihin liittyä. Kyse on siis vuokraussuhteesta ja ammatillisesta kumppanuudesta, jossa jokainen yrittäjä huolehtii itse kaikista omista yrittäjyyteen liittyvistä asioista (esim. hinnoittelu, ajanvaraukset, kirjaaminen, laskutus…).

Emme laskuta provisioperusteisesti, vaan kiinteällä vuokralla niin, että yrittäjä pysyy itse itsensä kapteenina. Olemme pyrkineet hinnoittelemaan vuokramme siinä määrin kohtuulliseksi, että asetelma on kannattava sen kaikille osapuolille: meille vuokraajana ja tilojen omistajana, ammattilaiselle meidän vuokralaisasiakkaanamme, sekä hänen asiakkaalleen, sillä edukas vuokra toivottavasti heijastuu myös ammattilaisen asiakkaalta laskuttamaan taksaan. Omistamme kaikki toimitilamme, mikä synnyttää asetelmaan pysyvyyttä.

Tavallisimmat meillä yrittäjinä toimivat ammattilaiset ovat psykoterapeutteja, psykologeja, psykiatreja ja työnohjaajia, mutta sekaan mahtuu muitakin ammattiryhmiä, joiden työskentelyyn toimitilamme sopivat (esim. puheterapia).

Tervetuloa yrittämään kanssamme!

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy