Mindfulnesspalvelut

  • Vaikutamme tulevaisuuteemme elämällä tätä hetkeä

Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) -menetelmän juuret ovat buddhalaisessa psykologiassa, josta amerikkalainen lääketieteen professori Jon Kabat-Zinn lähti kehittämään menetelmää erilaisten sairauksien hoitoon 30 vuotta sitten. Nyttemmin menetelmä on levinnyt ympäri maailmaa, ja tutkimusnäyttöä sen tehosta mm. kroonisen kivun, stressin, uupumuksen, masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidossa on jo runsaasti. Lisäksi enenevä määrä ihmisiä käyttää menetelmää jokapäiväisen elämänsä mielekkyyden lisäämiseksi, tavoittena oppia mahdollisimman tehokkaasti säätelemään omia tunne- ja toimintatottumuksia.

MBSR-menetelmän keskeisin osa ovat yksinkertaiset hengitys-, meditaatio- ja joogaharjoitukset, jotka johdattavat tietoiseen ja hyväksyvään läsnäoloon. Mindfulnessin harjoittaminen tähtää kehittämään kehon ja mielen reaktioihin suhtautumista siten, että mielenrauha, stressinhallinta, rentoutumiskyky ja itsetuntemus lisääntyvät.

Järjestämme Munkkiniemen toimipisteessämme johdantokursseja Mindfulnessin maailmaan (tarkemmat tiedot “Kurssimme” -välilehdeltä). Lisäksi järjestämme tilauksesta erilaisia räätälöityjä kokonaisuuksia esim. yrityksille.

Hello

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy