NINA KINNUNEN

Palvelut

  • Psykoterapia (kognitiivis-integratiivinen; lyhyt- ja pitkäkestoinen; Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret)
  • Psykologin vastaanotto
  • Konsultointi ja asiantuntijakouluttaminen

Koulutus

  • Psykologian maisteri & laillistettu psykologi
  • Kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti
  • Tradenomi (markkinointi)
  • Mindfullness: tietoisen läsnäolon viikonloppukurssi

Hieman minusta

Heti psykologian opinnot aloitettuani oli selvää, että jossain vaiheessa uraani opiskelen psykoterapeutiksi. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on työni suola, se saa minut innostumaan aina uudestaan ja uudestaan. Työotteeni on integratiivinen, mutta olennaista on löytää juuri niitä työmuotoja, joista asiakkaani parhaiten hyötyvät. Tyypillisimmät vastaanotolle hakeutumisen syyt liittyvät masentuneisuuteen, ahdistuneisuuteen, riippuvuusproblematiikkaan, traumaattisiin kokemuksiin tai muihin haasteisiin, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään tavalla tai toisella.

Tällä hetkellä työskentelen psykologina maahanmuuttajien psykiatrisessa työryhmässä. Tätä ennen työskentelin psykologina neljä vuotta erityisammattioppilaitoksessa aikuiskoulutuksen puolella. Tuolloin vastaanottotyön lisäksi vierailin säännöllisesti vankiloissa sekä koulutin yleisten ammattioppilaitosten henkilökuntaa mielen hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvistä teemoista. Asiantuntijakouluttajana toimiminen onkin vastaanottotyön ohella alue, jossa voi aina kehittyä ja oppia uutta. Rakennan koulutukset aina tilaajan toiveiden mukaan uusimpaan tutkimustietoon pohjaten, toiminnallisuutta unohtamatta. Näitä kahta itselle rakkainta kenttää, yksilötyötä ja kouluttamista, pääsen psykologina ja psykoterapeuttina laajasti toteuttamaan.

Vapaat ajat

Työskentelen Studio Soleilin Munkkinimen toimipisteessä keskiviikkoisin klo 16.00-20.00. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Helpoiten saat minuun yhteyden sähköpostitse tai soittamalla.

Nina Kinnunen

Psykologi, psykoterapeutti

puh: +358 45 1103196
eMail: psykologipalvelu.kinnunen(ät)gmail.com

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy