Nina Kinnunen / Asiantuntijat

Palvelut

  • Psykologin vastaanotto
  • Psykoterapia, koulutuksessa (kognitiivis-integratiivinen psykoterapia; lyhyt- ja pitkäkestoinen, aikuiset ja nuoret, valmis 2018)
  • Konsultointi ja asiantuntijakouluttajana toimiminen

Koulutus

Psykologian maisteri (2012), laillistettu psykologi, Kognitiivis-integratiivinen psykoterapiakoulutus, HY, valmis 2018, Mindfullness: tietoisen läsnäolon viikonloppukurssi, Markkinoinnin tradenomi, 2007

Hieman minusta

Heti psykologian opinnot aloitettuani oli selvää, että jossain vaiheessa uraani opiskelen psykoterapeutiksi. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on työni suola, se saa minut innostumaan aina uudestaan ja uudestaan. Työotteeni on integratiivinen, mutta olennaista on löytää juuri niitä työmuotoja joista asiakkaani parhaiten hyötyvät. Tyypillisimmät vastaanotolle hakeutumisen syyt liittyvät masentuneisuuteen, ahdistuneisuuteen, riippuvuusproblematiikkaan, traumaattisiin kokemuksiin tai muihin haasteisiin, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään tavalla tai toisella.

Tällä hetkellä työskentelen psykologina maahanmuuttajien psykiatrisessa työryhmässä. Tätä ennen työskentelin psykologina neljä vuotta erityisammattioppilaitoksessa aikuiskoulutuksen puolella. Tuolloin vastaanottotyön lisäksi vierailin säännöllisesti vankiloissa sekä koulutin yleisten ammattioppilaitosten henkilökuntaa mielen hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen liittyvistä teemoista. Asiantuntijakouluttajana toimiminen onkin vastaanottotyön ohella alue, jossa voi aina kehittyä ja oppia uutta. Rakennan koulutukset aina tilaajan toiveiden mukaan uusimpaan tutkimustietoon pohjaten, toiminnallisuutta unohtamatta. Näitä kahta itselle rakkainta kenttää, yksilötyötä ja kouluttamista, pääsen psykologina ja koulutuksessa olevana psykoterapeuttina laajasti toteuttamaan.

Vapaat ajat

Työskentelen Studio Soleilin Munkkinimen vastaanotolla (Dosentintie 7 D) keskiviikkoisin klo: 16.00-20.00. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Koulutuksessa olevan psykoterapeutin palvelut sopivat erityisesti tilanteessa, jossa Kelan kuntoutuspsykoterapiaan ei ole mahdollisuutta tai mikäli koet hyötyväsi lyhytterapeuttisesta (10-20 kertaa) työskentelystä. Koulutuksessa olevan psykoterapeutin tapaaminen on 50e/ 45min ja 80e/ 90min. Muut palvelut hinnoitellaan sopimuksen mukaan. Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Helpoiten saat minuun yhteyden sähköpostitse tai soittamalla.

Nina Kinnunen

Psykologian maisteri (2012), laillistettu psykologi, Kognitiivis-integratiivinen psykoterapiakoulutus, HY, valmis 2018, Mindfullness: tietoisen läsnäolon viikonloppukurssi, Markkinoinnin tradenomi, 2007.

puh: 045 1103196
eMail: psykologipalvelu.kinnunen@gmail.com

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy