PAULA ARAJÄRVI

Palvelut

  • Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen; yksilöt ja ryhmät; Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret)
  • Psykologin vastaanotto
  • Liikunta-/urheilupsykologin (sert.) vastaanotto
  • EMDR-terapia
  • Psykoterapia- ja psykologipalvelut myös etäyhteytenä puhelimitse tai videopuheluna

Koulutus

  • Psykologian maisteri, laillistettu psykologi
  • Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET)
  • Äkillisten traumaattisten kriisien koulutus + EMDR I ja II taso
  • Mindfulness-ohjaajakoulutus
  • Lukuisia lyhyempiä kursseja ja koulutuksia psykologian ja psykoterapian sekä liikunnan ja valmennuksen aloilta

Hieman minusta

Olen koulutukseltani psykologian maisteri ja psykoterapeutti. Olen tehnyt vastaanottotyötä vuodesta 2005. Olen tehnyt myös paljon koulutustyötä, kirjoittanut sekä suunnitellut ja ohjannut erilaisia psykologian alan ryhmiä ja prosesseja. Vahvin kiinnostukseni on aina ollut aidossa ihmisen kohtaamisessa ja keskitynkin tällä hetkellä pääosin vastaanotto- ja terapiatyöhön.

Työskentelyotteeni on lämmin, aktiivinen ja integratiivinen, eli pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan tavan edetä. Voimme tavata ensin yhden kerran, jolloin tutustumme ja voimme hahmotella tulevien tapaamiskertojen tapoja, tavoitteita ja määrää. Joskus yhdelläkin kerralla voi edetä pitkälle, usein viidestä kahteenkymmenneen kertaan voi olla sopiva määrä tai voimme toteuttaa pitkän, tarvitsemasi pituisen tai Kelan päätöksellä Kelan tukeman terapiaprosessin. Toivon voivani kulkea rinnallasi kohti ajatuksiasi ja tavoitteitasi koskien sitä, miten yhteistyömme voisi sinua auttaa, tukea tai rohkaista ja vahvistaa.

Aiheet, joiden kanssa olen erityisesti työskennellyt ovat mm. mielialaan liittyvät huolet, kuten masentuneisuus tai ahdistuneisuus, pelkotilat, vuorovaikutukselliset haasteet ihmisten välillä, työssä ja arjessa jaksaminen, äitiyteen ja vanhemmuuteen liittyvät tilanteet, huolet ja kriisit sekä hyvinvointiin, itsetuntoon, motivoitumiseen sekä tunteiden kanssa työskentelyyn liittyvät aiheet. Olen työskennellyt vuosien varrella paljon myös aktiiviliikkujien ja urheilijoiden kanssa sekä niin fyysiseen kuin psyykkiseen terveyteen liittyvissä tilanteissa ja niitä uhkaavissa kriiseissä. Minulla on myös EMDR-traumaterapiakoulutus. EMDR-terapian avulla voidaan mm. lähteä purkamaan erilaisten traumaattisten tapahtumien hankalaksi koettuja vaikutuksia omaan arkeen ja hyvinvointiin.

Toivon, että asiakkaani kokevat voivansa tulla tapaamisiin omana itsenään, etsimään apua mieltä tai arkea painaviin haasteisiin tai vaikkapa keskustelemaan asioista tai tilanteista, jotka liittyvät elämän pohdintaan, elämän laadun parantamiseen tai sen lujittamiseen. Jos haluat esimerkiksi välimatkan tai liikkumiseen liittyvien haasteiden tai minkä tahansa muun syyn vuoksi tavata puhelimitse tai videopuhelun välityksellä, on se myös hyvin mahdollista. Minulla on pitkä kokemus myös tällä tavoin toteutetuista vastaanottotilanteista ja terapiaprosesseista.

Vapaat ajat ja hinnat

Minulla on Studio Soleililla Munkkiniemessä vastaanotto keskiviikkoisin iltapäivällä. Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia Kelan kuntoutusterapia-asiakkaita.
Tapaamiskerran kustannus on minulla 92€/45min tai 175€/90min. Kelan tukemassa kuntoutuspsykoterapiassa (Kelan päätöksellä) Kela kustantaa 16-67-vuotiaille 57,60€ per 45min ja 115,20€ per 90min.
Olet lämpimästi tervetullut. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.
Paula Arajärvi

Psykologi, psykoterapeutti

puh: +358 50 9105635

eMail: paula.arajarvi(ät)gmail.com

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy