Paula Arajärvi / Asiantuntijat

Palvelut

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen; yksilöt ja ryhmät; Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret)Psykologin vastaanottoEMDR-terapiaPsykoterapia- ja psykologipalvelut puhelimitse tai esimerkiksi Skypen välitykselläLiikunta- / urheilupsykologin (sert.) vastaanott

Koulutus

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi. Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET)Äkillisten traumaattisten kriisien koulutus + EMDR I-taso. Lukuisia lyhyempiä kursseja ja koulutuksia psykologian ja psykoterapian sekä liikunnan ja valmennuksen aloilta. Käynnissä olevat koulutukset:
Mindfulness-ohjaajakoulutukseen valmistavat opinnot
EMDR II-taso (elokuu 2018)

Hieman minusta

Olen koulutukseltani psykologian maisteri ja psykoterapeutti. Olen tehnyt vastaanottotyötä vuodesta 2005. Olen tehnyt myös paljon koulutustyötä, kirjoittanut sekä suunnitellut ja ohjannut erilaisia psykologian alan ryhmiä ja prosesseja. Vahvin kiinnostukseni on aina ollut aidossa ihmisen kohtaamisessa ja keskitynkin tällä hetkellä pääosin vastaanotto- ja terapiatyöhön.

Työskentelyotteeni on lämmin, aktiivinen ja integratiivinen, eli pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan tavan edetä. Voimme tavata ensin yhden kerran, jolloin tutustumme ja voimme hahmotella tulevien tapaamiskertojen tapoja, tavoitteita ja määrää. Joskus yhdelläkin kerralla voi edetä pitkälle, usein viidestä kahteenkymmenneen kertaan voi olla sopiva määrä tai voimme toteuttaa pitkän, tarvitsemasi pituisen tai Kelan päätöksellä Kelan tukeman terapiaprosessin. Toivon voivani kulkea rinnallasi kohti ajatuksiasi ja tavoitteitasi koskien sitä, miten yhteistyömme voisi sinua auttaa, tukea tai rohkaista ja vahvistaa.

Aiheet, joiden kanssa olen erityisesti työskennellyt ovat mm. mielialaan liittyvät huolet, kuten masentuneisuus tai ahdistuneisuus, pelkotilat, vuorovaikutukselliset haasteet ihmisten välillä, työssä ja arjessa jaksaminen, äitiyteen ja vanhemmuuteen liittyvät tilanteet, huolet ja kriisit sekä hyvinvointiin, itsetuntoon, motivoitumiseen sekä tunteiden kanssa työskentelyyn liittyvät aiheet. Olen työskennellyt vuosien varrella paljon myös aktiiviliikkujien ja urheilijoiden kanssa sekä niin fyysiseen kuin psyykkiseen terveyteen liittyvissä tilanteissa ja niitä uhkaavissa kriiseissä. Minulla on myös EMDR- traumaterapiakoulutus. EMDR-terapian avulla voidaan mm. lähteä purkamaan erilaisten traumaattisten tapahtumien hankalaksi koettuja vaikutuksia omaan arkeen ja hyvinvointiin.

Toivon, että asiakkaani kokevat voivansa tulla tapaamisiin omana itsenään, etsimään apua mieltä tai arkea painaviin haasteisiin tai vaikkapa keskustelemaan asioista tai tilanteista, jotka liittyvät elämän pohdintaan, elämän laadun parantamiseen tai sen lujittamiseen. Jos haluat esimerkiksi välimatkan tai liikkumiseen liittyvien haasteiden tai minkä tahansa muun syyn vuoksi tavata puhelimitse tai esimerkiksi Skypen välityksellä, on se myös hyvin mahdollista. Minulla on pitkä kokemus myös tällä tavoin toteutetuista vastaanottotilanteista ja terapiaprosesseista.

Vapaat ajat ja hinnat

Minulla on Studio Soleililla vastaanotto maanantaisin aamupäivällä ja keskiviikkoisin iltapäivällä. Tällä hetkellä voin ottaa vastaan uusiakin asiakkaita.

Tapaamiskerran kustannus on minulla 80€/45 min tai 150€/90 min. Kelan tukemassa kuntoutuspsykoterapiassa (Kelan päätöksellä) Kela kustantaa 16-67-vuotiaille 57,60e per 45min, eli itse maksettavaa jää 45min ajasta 22,40e ja 90min ajasta 34,80e.

Olet lämpimästi tervetullut. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse, viestitse tai puhelimitse.

Paula Arajärvi

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi. Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (ET)Äkillisten traumaattisten kriisien koulutus + EMDR I-taso.

Puh: 050-910 5635

email: paula.arajarvi@gmail.com

© Copyright 2019 Studio Soleil Oy