TYÖNOHJAAJAT JA KOUTSAAJAT

Tärkeintä on löytää itselleen ja omaan tilanteeseensa hyvin sopiva työnohjaaja. Ammattilaisten kuvia klikkaamalla pääset näkemään heidän tarkemmat kuvauksensa, joiden perusteella voit arvioida tätä yhteensopivuutta.

Kaikki tiimimme työnohjaajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä vastaten omasta toiminnastaan. Ole suoraan yhteydessä heihin kysyäksesi lisätietoja tai sopiaksesi vastaanottoajasta.

Anu Castaneda

Anu Castaneda

Psykologian tohtori, psykologi, psykoterapeutti (VET), työnohjaaja, Studio Soleil Oy:n perustaja

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen; yksilöt ja ryhmät; Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret); psykologin vastaanotto; työnohjaus, konsultointi, luennointi; monikulttuurisuuden erityiskysymykset.

Teija Aittamo

Teija Aittamo

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi. Licensed practitioner of NLP, Työnohjaaja STOry, Ammatillinen opettaja ja Certified Business Coach.

Psykologin vastaanotto. Psykologiset tukikeskustelut. Yksilö- ja ryhmätyönohjaukset sekä coaching-prosessit työntekijöille, asiantuntijoille, esimiehille ja johtamistehtävissä toimiville. Ratkaisukeskeinen työote. Nuoret, aikuiset ja ikäihmiset. Ahdistuneisuus, masennus, työuupumus, ihmissuhdeongelmat, fyysisen sairauden käsitteleminen, vaikea elämäntilanne, henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen, elämäntapamuutokset, sosiaalisten tilanteiden pelko

Marko Manninen

Marko Manninen

Psykologian tohtori, Psykologi, psykoterapeutti (ET)

Ratkaisukeskeinen psykoterapia (lyhyt- ja pitkäkestoinen; yksilöt ja ryhmät; Kela-pätevyys aikuiset ja yli 15-vuotiaat nuoret); psykologin vastaanotto; työnohjaus; konsultointi; luennointi: nuorten käytösongelmat ja rikollisuus; solution-focused psychotherapy also in English.

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy