VASTAANOTTOHUONEEN VUOKRAUS

Meillä on vastaanottohuoneita tällä hetkellä kahdessa toimipisteessämme, Helsingin Munkkiniemessä ja Töölössä, sekä vuodenvaihteessa 2020-21 avautuvassa kolmannessa toimipisteessämme Espoon Matinkylässä.

Munkkiniemen toimipisteessämme on kolme vastaanottohuonetta, joiden lisäksi suuri sali, odotustila, pukeutumis- ja suihkutilat sekä sosiaalitila. Kolmessa vastaanottohuoneessa on mm. nojatuolit ja/tai sohvaryhmä mahdollistaen monenlaista vastaanottotoimintaa. Yhdessä vastaanottohuoneessa on lisäksi hierontapöytä.

Töölön toimipisteemme on yhden suuren vastaanottohuoneen kattava kivijalkaliikehuoneisto, jossa on mm. sohvaryhmä mahdollistaen monenlaista vastaanottotoimintaa.

Matinkylän toimipisteessämme tulee olemaan neljä vastaanottohuonetta, joista kolmessa on nojatuolit ja/tai sohvaryhmä mahdollistaen monenlaista vastaanottotoimintaa ja yhdessä on hierontapöytä.

Kaikkien toimipisteiden vastaanottohuoneiden vuokra on seuraava (saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta on lopulta hyvin simppeli kun saa logiikasta kiinni 🙂 )

Vuokra-aika säännöllisenä viikonpäivänä viikoittain:

  • Arkipäivä / aamuvuokra klo 7-12: 60€/kk
  • Arkipäivä / päivävuokra klo 12-16: 60€/kk
  • Arkipäivä / iltavuokra klo 16-21: 80€/kk
  • Viikonloppupäivä / päivävuokra klo 7-14: 50€/kk
  • Viikonloppupäivä / iltavuokra klo 14-21: 50€/kk

Esim1. Ammattilainen X toimii sivutoimisena yrittäjänä vastaaottaen asiakkaita maanantai-iltaisin neljästä eteenpäin. Hän maksaa vuokraa 80€/kk.

Esim2. Ammattilainen Y on kokopäiväinen yrittäjä vastaanottaen asiakkaita maanantaista torstaihin neljään saakka. Hän maksaa vuokraa 8*60€=480€/kk.

Vastaanottohuoneen voi vuokrata myös kokonaan itselleen, jolloin vuokra on 700/kk.

Huom. Mikäli vuokralainen ei tuota tiloissa terveyspalveluja (alv 0 %), hintoihin lisätään alv 24 %.

© Copyright 2020 Studio Soleil Oy